EERDERE PRODUCTIES

 

MaasTrimuze ~ 2009
In 2009 heeft de stichting, samen met enkele Overlangelse verenigingen, een eerste theaterproductie neergezet, genaamd de MaasTrimuze. 
Het verhaal over een vissersdorp aan de Maas, Overlangel, met allerlei gebeurtenissen van de afgelopen decennia. Twee overleden schippers vertellen een verhaal vanuit een boot boven het podium. Waar het bruisende leven werd gevierd in het café, maar ook waar het gedaan was met de welvaart door het kanaliseren van de Maas en Overlangel haar haven kwijt raakte met alle gevolgen van dien.

 

In Vuur en Vlam ~ 2013

Stichting MTM kwam in 2013 met een nieuwe theaterproductie In Vuur en Vlam. Het verhaal van de terroristische aanslag op de Gasunie in 1972. Arabieren die de aanslag op hun geweten hadden. Een verliefd jong stel dat stiekem af moest spreken. Het dorp Overlangel wat in rep en roer was door de explosie...

 

Leef VerBorge Dromen ~ 2017
In 2017 wist MTM iedereen te verrassen met een 3e productie: Leef VerBorge dromen! Het bewogen leven van kleurrijk persoon Borge Ring uit Overlangel die zijn hart volgde en van zijn passie zijn beroep maakte, waarmee hij over de hele wereld bekendheid verwierf.